Cum achit factura?

Cum achit factura?


    Incasarea contravalorii facturilor se poate efectua prin:
 • Debit direct - plata prin serviciile bancare (pentru utilizatorii care au cont bancar/contract cu banca respectiva).
 • Serviciul Internet Banking al bancii utilizatorului, situatie in care se vor specifica informatii de pe factura (beneficiar: CATD, cont IBAN, explicatii: cod abonat, nume, adresa/factura/valoare etc).
 • Numerar sau POS bancar la casieriile CATD din Centrele Operationale sau la Centrul de incasare de la sediul unitatii din Targoviste, str. I.C.Bratianu, nr. 50. Plata in numerar se face intr-un plafon maxim de 5000 lei/factura, iar diferenta se achita prin virament bancar, atunci cand factura depaseste valoarea de 5000 lei.
 • Numerar prin terminalele partenerilor non-bancari: PayPoint, Payzone sau Un-doi centru de plăți.
 • Numerar prin casieriile Bancii Transilvania, pe baza facturii.

Pot sa-mi platesc datoriile esalonat (in rate)?

Pot sa-mi platesc datoriile esalonat (in rate)?

Prezentandu-va la Birou Incasari-Camera 9, din sediul nostru de pe Bd. I.C.Bratianu, nr.50, puteti sa va stabiliti termenele de plata a datoriei.

Platesc si pierderile de apa?

Platesc si pierderile de apa?

Pierderile de apa din instalatia interioara a imobilului sunt suportate de catre proprietar (responsabilitatea furnizorului se opreste inainte de contorul din caminul de bransament).

Pierderile din reteaua publica de distributie sunt suportate de catre Compania de Apa Targoviste.

De ce platesc mai mult decat arata apometrul din casa?

De ce platesc mai mult decat arata apometrul din casa?

Deoarece apometrul din apartament nu este "de facturare" ci numai "de repartitie", el avand doar rolul de a stabili baza de pornire pentru calculul cantitatii de apa ce urmeaza a fi facturata.

Cauzele pot fi:

 • pierderi in instalatiile comune ale scarii
 • furtul de apa
 • nedeclararea cantitatii reale de apa inregistrata prin apometre
 • erori de inregistrare, din cauza diferentei de clasa de precizie a apometrelor etc.

Regula de repartitie a eventualelor cantitati de apa, care nu se regasesc la citirea apometrului general fata de citirile apometrelor din apartamente, se stabileste de catre Asociatia de Proprietari prin contract.

De ce platesc apa de ploaie?

De ce platesc apa de ploaie?

NU platiti apa de ploaie, ci serviciul efectuat de Compania de Apa, care include si colectarea, transportul si epurarea apelor provenite din precipitatii.

Lunar, Administratia Nationala de Meteorologie - Centrul Meteorologic Regional Muntenia ne transmite cantitatea de precipitatii de pe unitatea de suprafata (m3/m2). Aceasta se inmulteste cu suprafata(declarata de dumneavoastra la incheierea contractului cu Compania de Apa)-de pe care se colecteaza apa pluviala si apoi cu tariful pentru canalizare.

Baza legala care reglementeaza facturarea acestui serviciu este Legea Nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

Cand sunt debransat?

Cand sunt debransat?

Conform legii, in caz de neplata a facturii, după 45 de zile de la emiterea acesteia, se poate opri furnizarea apei.

Cum pot fi rebransat?

Cum pot fi rebransat?

După ce ati platit toate sumele restante sau prin semnarea unui angajament de plata cu plata esalonata a sumelor restante si taxa de rebransare. Reluarea furnizarii serviciului de apa si de canalizare se va face in termen de maximum 5 zile lucratoare de la efectuarea platii.

Informatii de interes

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Comunicat de presa Comunicat de presa - 13.10.2017 Mai mult...
Anunt posturi vacante Compania de Apa Targoviste-Dambovita organizeaza: - in data de 23.10.2017 - orele 09:00 - concurs pentru o... Mai mult...
Transmitere index Transmitere index - Incepand cu luna Ianuarie 2017 se modifica perioada de citire si de transmitere a indexului. Indexul... Mai mult...
Transmitere facturi Pentru toti utilizatorii serviciilor de apa si/sau canalizare (persoane fizice sau juridice) din Municipiul Targoviste, Municipiul... Mai mult...
Plati facturi Incasarea contravalorii facturilor se poate efectua prin: Debit direct - plata prin serviciile bancare (pe... Mai mult...
Creante Consumatori Compania de Apa Targoviste-Dambovita are de incasat la 31.08.2017 de la clientii sai, cetateni si societati comerciale, suma... Mai mult...

Contact


adresa Adresa

Bd. I.C.Bratianu, nr.50,Targoviste,
cod 130055

adresa Telefon

004 0245614403

0800800168

Fax

004 0245611774

adresa e-mail

secretariat@catd.ro

Copyright © 2011 Compania de Apa Targoviste Dambovita. Toate drepturile rezervate